• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
130210

Linnen condoleancemappen

Een luxe linnen 4 slags condoleancemap. Linnen is in diverse kleuren verkrijgbaar en kan gebruikt worden voor het personaliseren van uw condoleancemappen
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

LINNEN 4 SLAGSCONDOLEANCEMAPPEN

Condoleancemappen zijn in vele varianten te produceren. Zo ook in een linnen 4 slags uitvoering. Deze luxe linnen condoleancemap heeft diverse toepassingen, waardoor hij zeer compleet is. Zo is een een 2 rings mechaniek in verwerkt waar het condoleanceregister in past, is er ruimte voor de rouwkaart en is er een transparant venster voor het toevoegen van een visitekaart.

Bij Maxximap worden alle condoleancemappen in eigen fabriek gefrabriceerd. Hierdoor bieden wij u een scherpe prijs en een snelle leverdatum. Bovendien bieden wij u de unieke kans uw condoleancemappen geheel op maat te laten maken.

DOOR WIE ZIJN LINNEN CONDOLEANCEMAPPEN TE BESTELLEN?

Maxximap produceert condoleancemappen voor B2B. Bestellen van condoleancemappen kan al vanaf een oplage van 100 stuks en is mogelijk in diverse materialen, formaten en uitvoeringen.

ADVIES NODIG OVER LINNEN CONDOLEANCEMAPPEN?

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van linnen condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 – 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een linnen condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050