• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
condoleanceboek condoleancemap
condoleanceboek condoleancemap
000000e
condoleanceboek condoleancemap

Luxe PVC condoleancemappen

Deze condoleancemappen zijn uitgevoerd in een luxe PVC (velours) en voorzien van een foliedruk of zeefdruk. Deze luxe PVC is in diverse kleuren verkrijgbaar, ook in de minder traditionele kleuren.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

LUXE PVC CONDOLEANCEMAPPEN VAN MAXXIMAP

Voor de uitvaartbranche produceren we diverse luxe PVC condoleancemappen, indien gewenst voorzien van een persoonlijke tekst of eigen logo. Condoleancemappen zijn verkrijgbaar in vele materialen en kunnen naar wens samengesteld worden. Het formaat kunt u geheel zelf bepalen. Condoleancemappen zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Maxximap beschikt over een eigen fabriek in Goirle, waar wij alle condoleancemappen zelf produceren. Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs en veel flexibiliteit beiden, ook in de samenstelling van de map. Val op door een geheel eigen condoleancemap samen te stellen.

DOOR WIE ZIJN LUXE PVC CONDOLEANCEMAPPEN TE BESTELLEN?

Heeft u een eigen uitvaartonderneming en maakt u regelmatig gebruik van condoleancemappen? Dan kunt u terecht bij Maxximap. Luxe PVC condoleancemappen zijn al op maat te bestellen vanaf ca. 100 stuks. Wij bieden geen standaard mappen uit voorraad maar geloven in unieke en persoonlijke producties. Onze adviseurs helpen u graag op weg met de verschillende mogelijkheden.

ADVIES NODIG OVER LUXE PVC CONDOLEANCEMAPPEN?

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van luxe PVC condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 – 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050