• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

CONDOLEANCEMAPPEN, CONDOLEANCEBOEKEN OF CONDOLEANCEREGISTERS

Condoleancemappen, condoleanceboeken of condoleanceregisters uitgevoerd in diverse luxe materialen en bedrukt met uw eigen huisstijl. Met de luxe maatwerk condoleancemappen van Maxximap kunt u uw geheel eigen product samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor de rouwkaart, een mechaniek voor het condoleanceregister en een opbergvak voor bijvoorbeeld linten.

WAARVOOR ZIJN LUXE CONDOLEANCEMAPPEN OF CONDOLEANCEREGISTERS TE GEBRUIKEN?

Luxe condoleancemappen of condoleanceregisters worden ingezet bij een afscheid en spelen een rol in het rouwproces. Een condoleancemap of condoleanceregister kan gepersonaliseerd worden conform uw huisstijl en wensen. Ook het materiaal van de condoleancemap laten we aansluiten op uw huisstijl. Maxximap adviseert u graag bij het samenstellen van uw eigen condoleancemap. Het produceren is al mogelijk VANAF EEN OPLAGE VAN 100 STUKS.

VOOR LAGERE OPLAGES: WWW.CONDOLEANCEMAPPEN.COM

Maxximap levert niet alleen maatwerk (vanaf een oplage van 100 stuks), maar voorziet u, de uitvaartondernemer, ook van stijlvolle linnen condoleancemappen uit voorraad, vanaf 10 stuks. Neem eens een kijkje op de webshop www.condoleancemappen.com.

MAATWERK: HOE KAN IK ZELF EEN CONDOLEANCEMAP OF CONDOLEANCEREGISTER SAMENSTELLEN?

Wat wilt u precies gaan opbergen in de condoleancemap? Wilt u hierin een losbladig systeem opbergen d.m.v. een mechaniek? Wanneer u een rouwkaart wilt opbergen in de map, dan kan dit door toevoeging van een extra plat. Door vooraf na te denken over de toepassingen van de condoleancemap of het condoleanceregister krijgt u een praktische oplossing die echt functioneert.

Condoleancemappen zijn er in diverse materialen, waaronder:

  • PVC condoleancemappen (o.a. met een leder-look of velours uitstraling)
  • Omplakte condoleancemappen
  • Natuurkartonnen condoleancemappen
  • Tweeluik condoleancemappen
  • Drieluik condoleancemappen
  • Vierluik condoleancemappen

Niet alleen de afmeting en afwerking van de condoleancemappen of condoleanceregisters zijn door uzelf te bepalen. U kunt ook uw persoonlijke wens laten doorvoeren in extra toevoegingen. Enkele mogelijkheden: een visitekaartvenster, een insteekvak, de mogelijkheid voor het toevoegen van een rouwkaart en nikkel sierhoekjes ter bescherming van de map. Zo maakt u van een standaard condoleancemap, condoleanceboek of condoleanceregister een persoonlijk aandenken!

VOOR WIE ZIJN BEDRUKTE CONDOLEANCEMAPPEN OF CONDOLEANCEREGISTERS?

Maxximap levert aan een breed scala aan B2B klanten. Condoleancemappen, condoleanceregisters of condoleanceboeken worden geleverd aan o.a. uitvaartondernemers binnen de uitvaartbranche.

ADVIES NODIG OVER BEDRUKTE CONDOLEANCEMAPPEN OF CONDOLEANCEREGISTERS?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden m.b.t. het personaliseren van condoleancemappen of condoleanceregisters? Neem dan telefonisch, per email of persoonlijk contact op met een van onze adviseurs. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden uw eigen condoleancemap of condoleanceregister samen te stellen, onze kwaliteit en scherpe levertijden. Maxximap produceert in eigen fabriek in Goirle, Noord-Brabant. Hierdoor kunnen wij ook uw condoleancemappen tegen een scherpe prijs aanbieden.

OP ZOEK NAAR LUXE CONDOLEANCEMAPPEN OF CONDOLEANCEREGISTERS?

Naast een standaard collectie condoleancemappen kunnen we u ook helpen met persoonlijke wensen, zoals afmetingen of luxe materialen. Denk hierbij aan linnen, leder-look, aluminium of velours met hierop een print, zeefdruk of foliedruk. 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050