• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
000000

Linnen 2 slags condoleancemap

Een luxe 2 slags condoleancemap, uitgevoerd in beige linnen. Linnen is in vele kleuren verkrijgbaar, waardoor u met kleurgebruik al een unieke condoleancemap kunt creŽren. De voorzijde van de condoleancemap is subtiel voorzien van een dieptepreeg.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan

LINNEN OMPLAKTE CONDOLEANCEMAPPEN VOORZIEN VAN EEN DIEPTEPREEG

Naast PVC en diverse andere boekbindersmaterialen kunnen condoleancemappen ook worden omplakt met linnen. Een luxe materiaal, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen (grofheid / structuur) en kleuren. Stel uw eigen condoleancemap samen door samen met onze adviseurs te kijken naar inhoud en gebruik van de map. Zo kunt u kiezen van een vaste inhoud in de condoleancemap d.m.v. een mechaniek, maar kunt u ook losse documenten en/of linten opbergen d.m.v. een insteekvak of soufflévak. 

DOOR WIE ZIJN LINNEN OMPLAKTE CONDOLEANCEMAPPEN TE BESTELLEN?

Zit u in de uitvaartbranche en maakt u regelmatig gebruik van condoleancemappen? Bij een minimale oplage van 100 stuks kunt u al maatwerk mappen bestellen bij Maxximap. Wij hebben geen standaard condoleancemappen maar geloven in unieke concepten.

ADVIES NODIG OVER CONDOLEANCEMAPPEN?

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 – 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050