• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
150817

3 slags condoleancemap

Deze 3-slags condoleancemap is bekleed met rood linnen. Linnen is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar, informeer naar onze kleurstalen.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan

LUXE CONDOLEANCEMAPPEN OF CONDOLEANCEREGISTERS

Luxe condoleancemappen worden veelal uitgevoerd in linnen of een luxe PVC. Stel uw eigen condoleancemap samen door te kiezen uit materialen, toepassingen en formaat. Deze luxe linnen variant heeft een mechaniek, een insteekvak en een standaard voor het aanbrengen van de rouwkaart. Wilt u liever een andere toepassing verwerkt in uw map? Ook dat kan!

Bij Maxximap worden alle condoleancemappen in eigen fabriek gefrabriceerd. Hierdoor bieden wij u een scherpe prijs en een snelle leverdatum. Bovendien bieden wij u de unieke kans uw condoleancemappen geheel op maat te laten maken.

DOOR WIE ZIJN LUXE CONDOLEANCEMAPPEN TE BESTELLEN?

Maxximap produceert luxe condoleancemappen voor bedrijven. Bestellen van luxe condoleancemappen kan al vanaf een oplage van 100 stuks en is mogelijk in diverse materialen, formaten en uitvoeringen.

ADVIES NODIG OVER LUXE CONDOLEANCEMAPPEN?

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van luxe condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 – 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een luxe condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050