• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
verzendverpakking met interrieur
Offset bedrukte mailing doos verpakking
Passend interieur van de verzendverpakking
Het minimapje van Maxximap
111409
verzendverpakking met interrieur

Verzendverpakking met interieur

Maak van een mailing een beleving! Een minimapje verpakt in een maatwerk interieur. En alles blijft keurig op zijn plek tijdens het vervoer.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
verzendverpakking met interrieur
FC verzenddoos verzendverpakking
Bedrukte verzendverpakkingen
verzendverpakking

DE MINIMAP VERZENDVERPAKKINGEN / MAILING DOOS

Een luxe verzendverpakking of mailing doos dient stevig te zijn en de inhoud te beschermen. Een eerste indruk bij de ontvanger is minstens zo belangrijk en een mooi bedrukte mailing doos kan deze eerste indruk versterken en een krachtige professionele boodschap overbrengen.

Waarvoor wordt een verzendverpakking / mailing doos ingezet?

Een mailing / verzendverpakking kan gebruikt worden voor een collectie, presentatie, geschenk of een combinatie van meerdere onderdelen en is in vele varianten uitvoerbaar. Wij zijn specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van dozen en verpakkingen om u te presenteren en gaan graag in een vroeg stadium met u rond de tafel om u te adviseren over materialen en mogelijkheden. Want naast een standaard kartonnen verpakking of geschenkdoos is er tegenwoordig veel meer mogelijk. Al eens gedacht aan een luxe verpakking of geschenkdoos gemaakt van aluminium, kunststof of omplakt met een luxe linnen? Voor het perfect passend opbergen van een product kan gebruik gemaakt worden van een schuiminterieur. Stel uw ideale verpakking samen!

Een gesprek op maat over uw mailing?

Wilt u geadviseerd worden over de diverse materialen en mogelijkheden van luxe verpakkingen of geschenkdozen? Wij adviseren u graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk meer over de diverse toepassingen. Ook bent u welkom in onze showroon met uitzicht op onze ruime productiehal voor een informatief gesprek en een aantal creatieve voorbeelden. Laat u inspireren door de mogelijkheden en maak ook van uw luxe verpakking of geschenkdoos een collecters item!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050