• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
verzendverpakking met interrieur
FC verzenddoos verzendverpakking
Bedrukte verzendverpakkingen
verzendverpakking

BEDRUKTE OF BLANCO GOLFKARTONNEN VERZENDVERPAKKINGEN

Speciaal voor het verzenden van presentatiemiddelen zoals ringbanden, ordners, mappen of voor het verzenden van een mailing heeft Maxximap een aantal standaard verzendverpakkingen in haar assortiment. Deze verzendverpakkingen zijn afgestemd op een aantal maten ringbanden en worden standaard aangeboden bij uw ringbanden aanvraag. Deze golfkartonnen verzendverpakkingen zijn ook los verkrijgbaar. 

WAARVOOR ZIJN GOLFKARTONNEN VERZENDVERPAKKINGEN GESCHIKT?

Blanco of bedrukte golfkartonnen verzendverpakkingen kunnen uw mailing of presentatie perfect bij uw klant afleveren. Maak een goede eerste indruk en bedruk de golfkartonnen verzendverpakking met een pakkende boodschap of uw huisstijl. Bedrukte of blanco verzendverpakkingen beschermen de inhoud. Maxximap heeft zelfs een voor brievenbus geschikte golfkartonnen verzendverpakking. Zo bespaart u portokosten met de verzending van uw presentatie of mailing.

BEDRUKTE VERZENDVERPAKKINGEN

Naast een aantal standaard formaten verzendverpakkingen kunnen wij ook een maatproduct voor u produceren. Golfkartonnen verzendverpakkingen kunnen perfect bedrukt worden in offset en voorzien worden van een laminaat of persvernis. Afhankelijk van de inhoud maken we in samenspraak met u een verzenddoos exact op maat.

PERSOONLIJK ADVIES VOOR UW GOLFKARTONNEN VERZENDDOOS

Wanneer u belt, e-mailt met, of bezoek krijgt van onze productadviseurs weet u zeker dat u bij Maxximap aan het juiste adres bent. Wij informeren u met trots over onze verschillende formaten, concurrerende prijzen, uitstekende kwaliteit en enorm scherpe levertijden van onze verzendverpakkingen. Maxximap maakt golfkartonnen verzendverpakkingen in haar eigen fabriek waardoor wij u diverse formaten, mogelijkheden en oplages verzendverpakkingen tegen een scherpe prijs en snelle levertijd kunnen aanbieden.

NAAST VERZENDVERPAKKINGEN OOK OP ZOEK NAAR RINGBANDEN?

Dan bent u bij Maxximap aan het juiste adres. Maxximap is specialist in het produceren van maatwerk presentatiemiddelen zoals ringbanden, ordners, mappen en stalenboeken. Op onze website vindt u bij ringbanden, ordners en multomappen, vele foto's en omschrijvingen van ringbanden waarvan u waarschijnlijk niet wist dat het mogelijk was. Weet u bijvoorbeeld dat het mogelijk is om een aluminium ringband te maken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050