• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
160986

PVC leasemap

Bedrukking in zeefdruk met een metallic inkt geeft de map een luxe uitstraling.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
bedrukte aluminium ringband

PVC LEASEMAP

Orden de autopapieren van uw leasewagens netjes in een map. Maxximap levert voor de leasebranche mappen op maat. Deze leasemappen worden uitgevoerd in PVC. De PVC leasemappen hebben een grijsbord kern wat de map stevigheid biedt. Het PVC is leverbaar in diverse basiskleuren. In zeefdruk kan op de voorzijde van de kentekenmappen uw logo gedrukt worden. Zeefdruk kan in vele kleuren en zelfs ook met metallic inkten kan de leasemap bedrukt worden wat uw map een persoonlijk design geeft!

Maxximap maakt mappen op maat en naar uw wensen geproduceerd. Het formaat, het interieur en de bedrukking zijn door u zelf te bepalen. De mappen kunnen worden voorzien transparante insteektassen waarin belangrijke documenten worden opgeborgen. Ook zijn verticale transparante insteken mogelijk.

Leasemappen worden gemaakt van PVC. De kwaliteit is oerdegelijk. De leasemappen hebben een grijsbord kern met daar omheen PVC. Het PVC is leverbaar in diverse basiskleuren. In zeefdruk kan op de voorzijde van de kentekenmappen uw logo gedrukt worden. Doordat wij maatwerk leveren geven uw leasemappen uw bedrijf een professionele uitstraling!

Ons team van ervaren adviseurs helpt u graag met het samenstellen van een leasemap op maat. Maar ook voor een transportmap, een chauffeursmap of berijdersmap bent u bij Maxximap op het goede adres.
Bel voor meer informatie 013 - 530 80 50 of mail ons info@maxximap.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050