• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
000000

Uitgebreide condoleance herinneringenbox

Een fraaie papier omplakte herinneringen box, voor het opbergen van alle mooie herinneringen. Door een vakverdeling aan de binnenzijde kunnen zowel documenten, linten en andere losse zaken keurig bewaard blijven
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

LUXE EN COMPLETE HERINNERINGENBOX / CONDOLEANCEBOX

Maxximap maakt alle condoleancemappen geheel op maat. Naast onze condoleancemappen maken we ook maatwerk luxe herinneringen of condoleanceboxen, speciaal voor het opbergen van waardevolle herinneringen. Deze condoleanceboxen worden geheel in onze eigen fabriek in Goirle vervaardigd en zijn door u als uitvaartonderneming zelf samen te stellen. 

Condoleanceboxen zijn te bedrukken middels offsetdruk, zeefdruk, foliedruk of digitaal druk, afhankelijk van het materiaal waarin de box wordt uitgevoerd. Ook is het mogelijk uw logo subtiel weer te geven op de condoleancebox door middel van een dieptepreeg.

DOOR WIE ZIJN HERINNERINGENBOXEN OF CONDOLEANCEBOXEN TE BESTELLEN?

Heeft u een eigen uitvaartonderneming en maakt u regelmatig gebruik van condoleancemappen? Dan kunt u terecht bij Maxximap. Condoleancemappen of boxen zijn al op maat te bestellen vanaf ca. 100 stuks. Wij bieden geen standaard producten uit voorraad maar geloven in unieke en persoonlijke producties.

ADVIES NODIG OVER HERINNERINGENBOXEN OF CONDOLEANCEBOXEN?

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van herinneringenboxen of condoleanceboxen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 – 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een uniek product samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050