• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
doosband opbergbox
doosband
gispen ordner doosband
Ringband en bijpassend foudraal
ringband en cassette
foedraal
boekhuls foedraal slipcase
foedraal cassette slipcase
doosband of opbergbox
combi doosband opbergbox
doosband opbergen van lesmateriaal
doosband opbergbox fc
combi doosband opbergbox
Combi doosband, een combinatie van doos en ringband
doosband opbergbox
doosmap onderwijs
opbergbox
doosband opbergbox
doosband

DOOSBANDEN, OPBERGBOXEN, SLIPCASES EN CASSETTES

Een compacte box die ruimte biedt aan losbladige documentatie en brochures? Een bedrukte omslag die een of meerdere ringbanden omgeeft? Maxximap maakt diverse doosbanden, opbergboxen, slipcases en cassettes op maat. Een doosband biedt de uitkomst om af te zijn van rommelige kasten en archieven. Uiteraard zijn alle producten aangepast aan uw huisstijl. U kunt dus uw producten dus met trots presenteren.

DOOSBANDEN EN OPBERGBOXEN VAN MAXXIMAP

Een doosband of opbergbox is ideaal voor het overzichtelijk en representatief opbergen van brochures of losbladige documentatie. Een aantal van deze boxen in uw archiefkast geeft een professionele uitstraling en zorgt ook intern voor de juiste look. Maxximap ontwikkelt en produceert deze opbergboxen in eigen huis, we denken tijdens het begintraject al mee met onze klanten en maken een maatproduct wat geheel aansluit bij uw wensen. Doosbanden en opbergboxen kunnen indien gewenst worden voorzien van een bedrukking.

WAARVOOR ZIJN SLIPCASES OF CASSETTES GESCHIKT?

Een slipcase, cassettes en foedralen bieden bescherming, maken meerdelige collecties overzichtelijk, handzaam en draagbaar, maar geven bovenal een fantastische uitstraling aan uw product.

MATERIALEN DIE TE GEBRUIKEN ZIJN VOOR DEZE PRODUCTEN:

Maxximap biedt een ongelimiteerde keuze aan materialen voor de omkleding of beplakking van uw doosband of opbergbox, waaronder gelamineerd drukwerk, luxe linnen, duurzaam PVC en onverwoestbaar polypropyleen. 

  • - Luxe Linnen: Een natuurlijk en kwalitatief hoogstaand materiaal, prachtig te bedrukken in zeefdruk of foliedruk. Het luxe linnen is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. 
  • - PVC: een degelijk materiaal, te bedrukken in zeefdruk en te verwerken tot een stevige box. Denk ook eens aan een luxe folie met motief, 3D-effect of metal-uitstraling.
  • - Polypropyleen: Onverwoestbaar en keert altijd terug in zijn originele vorm. In transparant uitvoering of een kleur naar wens. Prachtig te bedrukken in zeefdruk.

ADVIES OVER DOOSBANDEN, OPBERGBOXEN, SLIPCASES EN CASSETTES?

Onze productadviseurs zijn u graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk van dienst. Wij informeren u met veel plezier over technische mogelijkheden, materiaalkeuze, bedrukking en levertijden van uw doosbanden of opbergboxen. We verrassen u graag met creatieve en innovatieve mogelijkheden!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050