• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
ringband met linnen
ringband mechaniek
ringband
ringband
ringband combi
591011
ringband met linnen

Combinatie ringband

Ringband in een combinatie van mat gelamineerd offset drukwerk en luxe linnen. Toepasbaar in de uitvaartverzorging.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

Linnen condoleance ringband in combinatie met drukwerk

Voor de uitvaartbranche produceren we diverse luxe condoleancemappen, indien gewenst voorzien van een persoonlijke tekst, een eigen logo of compleet in de huisstijl van de uitvaartonderneming. Wij bieden geen standaard mappen uit voorraad maar geloven in unieke en persoonlijke producties. Deze map is met luxe linnen omplakt en voorzien van een full colour bedrukking in eigen huisstijl. Condoleancemappen zijn verkrijgbaar in vele materialen en kunnen naar wens samengesteld worden. Ook het formaat kunt u geheel zelf bepalen.

Heeft u een eigen uitvaartonderneming en maakt u regelmatig gebruik van condoleancemappen? Dan kunt u terecht bij Maxximap. Luxe condoleancemappen of concolenaceregisters zijn verkrijgbaar vanaf 100 stuks. 

Maxximap beschikt over een eigen fabriek in Goirle, waar wij alle condoleancemappen zelf produceren. Hierdoor kunnen wij u een scherpe prijs en veel flexibiliteit beiden, ook in de samenstelling van de map.
Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van luxe linnen condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 - 530 80 50 of stuur een e-mail naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050