• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
160102

Luxe linnen condoleancemappen

Een luxe linnen 4 slags condoleancemap. Linnen is in diverse kleuren verkrijgbaar. Een subtiele preeg van het logo is aangebracht op de voorzijde van de map.
Klik op foto voor details
Product doorsturen
Afbeelding printen
Vraag informatie aan
condoleanceboek condoleancemap
ringband met linnen

LINNEN CONDOLEANCEMAPPEN

Linnen condoleancemappen zijn in vele varianten te produceren. Zo kunt uw als uitvaartondernemer condoleancemappen in meerdere uitvoeringen bestellen. Voor elke specifieke situatie de juiste condoleancemap. Mogelijkheden zijn een linnen 4-slags uitvoering. Deze luxe linnen condoleancemap heeft diverse toepassingen, waardoor hij zeer compleet is. Er is een 2-rings mechaniek in verwerkt waar het condoleanceregister in past, er zijn 2 transparante vensters aangebracht voor de rouwkaart of rouwbrief en een foto. En in de soufllé onder de ringband kunnen linten of condoleancekaarten worden opgeborgen. 
Een andere mogelijkheid is een 2-slags linnen condoleancemap met een 2-rings mechaniek voor het losbladige condoleanceregister. Daarnaast is een sulfaat kartonnen insteek aangebracht voor het opbergen van kaarten of linten. 

Bij Maxximap worden alle condoleancemappen in eigen fabriek geproduceerd. Hierdoor bieden wij u een scherpe prijs en een snelle leverdatum. Bovendien bieden wij u de unieke kans uw condoleancemappen geheel op maat te laten maken. Bestellen van condoleancemappen kan al vanaf een oplage van 100 stuks en is mogelijk in diverse materialen, formaten en uitvoeringen.

Wilt u meer informatie m.b.t. de productie van linnen condoleancemappen, neem dan vrijblijvend contact op met onze afdeling verkoop, bel 013 - 530 80 50 of stuur een email naar info@maxximap.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden zelf een linnen condoleancemap samen te stellen voor uw uitvaartonderneming.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050