• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050

Nieuws

Tilburg Ten Miles 2017

Goirle, september 2017 – Op zondag 3 september zette team Maxximap haar beste beentje voor tijdens de Tilburg Ten Miles 2017. Onder de bezielende leiding van Bas van Lierop en Maarten van der Heijden liepen medewerkers en vrienden de 5 km of 10 km. De sfeer was goed, de zon scheen. Volgend jaar weer?

Tilburg Ten Miles

 


25 Jaar productie in eigen beheer

Goirle, 07 juni 2017 – Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van de productie in eigen beheer. Ooit begon het in het Noord-Hollandse Zwaag onder de naam Plastimap; een handelsonderneming in onder andere ticketmapjes en LP-hoezen. In 1992 richtte huidig eigenaar Maarten van der Heijden de productielocatie in Noord-Brabant op. In eerste instantie was deze gevestigd in Hilvarenbeek, maar al snel werd de eigen productiehal met aangrenzend het kantoor en de showroom gebouwd in Goirle.

Sinds het begin van de jaren negentig is door digitalisering de vraag naar ‘standaard' producten zoals bedrukte ringbanden en mappen sterk afgenomen. Daarom hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige maatwerk presentatiemiddelen. Hiermee helpen we bedrijven om zichzelf en hun producten en diensten doeltreffend en onderscheidend te presenteren. 

Zo kreeg voormalig Amerikaans president Obama tijdens de Nuclear Security Summit in 2014 in Den Haag twee delfts blauwe vazen van Royal Delft aangeboden in een luxe presentatiedoos gemaakt door ons. Dat is absoluut een prestatie waar we trots op zijn! Zo is er nog meer moois dat we gemaakt hebben, neem zeker ook een kijkje in het fotoboek.

We kijken uit naar de volgende 25 jaar productie van unieke presentatiemiddelen voor onze klanten!

nss 2014

 

 

 

 

 

 


De 1000ste pallet van Maxximap naar Maxxisample

Goirle, 4 mei 2017 – Eind april hebben we de 1000ste pallet met producten voor verdere bewerking verstuurd naar onze collega’s bij zusterbedrijf Maxxisample. Reden om de pallet feestelijk te verpakken! De nauwe samenwerking stelt ons in staat om een totaaloplossing te bieden voor de totstandkoming van de meest waanzinnige stalenproducties voor bedrijven in de interieurbranche. Maxxisample is gespecialiseerd in de verwerking van (stof)stalen, wat een goede aanvulling is op het aanbod van Maxximap. Waar Maxximap het ‘exterieur’ van een stalenproductie zoals de stalenkappen, mappen en boxen produceert, zorgt Maxxisample voor een perfecte verwerking van de inhoud. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat we onze klanten zo veel mogelijk kunnen ontzorgen.

Kijk ook op www.maxxisample.com

pallet

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050