• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050

Nieuws

Maxximap lanceert Schoolmappen.com

Goirle, januari 2018 – Tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) 2019 lanceert Maxximap, specialist in presentatieproducten, haar nieuwe website Schoolmappen.com. Hiermee biedt ze leuke standaardontwerpen voor rapportmappen. Ook zet Maxximap via de website de schijnwerpers op haar maatwerkproducten die specifiek gericht zijn op het onderwijs.

Bas van Lierop, algemeen directeur van Maxximap: ‘’Al jarenlang zijn we voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs en de hogescholen een belangrijke partner als het gaat over op maat gemaakte diplomamappen, rapportmappen en portfolio’s. Ook in de toekomst zal maatwerk voor ons de focus blijven. Via Schoolmappen.com willen we daarnaast ons aanbod voor het primair onderwijs uitbreiden. Niet iedere basisschool beschikt over voldoende budget om een leuke rapportmap te laten ontwerpen. Daar spelen we met Schoolmappen.com graag op in, omdat een rapportmap voor iedere school hét visitekaartje is en omdat elk kind een leuke rapportmap verdient.’’

De webshop op Schoolmappen.com biedt diverse speelse en zeer uiteenlopende ontwerpen voor rapportmappen, die uitgevoerd worden in recyclebaar kunststof. De school heeft daarbij de mogelijkheid om het ontwerp te personaliseren met het eigen logo en adres. Ook kunnen extra producten bijbesteld worden, zoals showtassen, tabbladen en deklijsten voor snelhechters.

 

Maxximap investeert in machinepark

Goirle, juni 2018 – Maxximap breidt haar machinepark uit met twee digitale snijmachines van Zünd. Door deze investering verbreedt ze haar aanbod en sluit ze aan op veranderende klantwensen.

Bas van Lierop, algemeen directeur: ‘’Vanuit onze groeistrategie zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om enerzijds nieuwe creatieve oplossingen te bieden voor onze klanten, en anderzijds om onze productieprocessen te verbeteren. Met deze investering spelen we in op een groeiende behoefte aan bijzondere point-of-sale materialen. De nieuwe snijplotters zijn geschikt voor uitzonderlijke formaten en voor de verwerking van een breed palet van materialen, zoals MDF, aluminium en schuim. Bovendien biedt Maxximap via deze digitale snijmachines voor kleinere oplages een oplossing. Wij ontwikkelen en produceren maatwerk presentatieproducten, door deze investering kunnen we nog beter inspelen op de grote variëteit aan individuele klantbehoeften.’’ 

De Zünd G3 snijmachine is modulair van opbouw en voorzien van een freesunit. Dankzij het geïntegreerde initialiseringssyteem kunnen messen, freesjes en rilwielen volautomatisch ingesteld worden, zonder handmatige instelwerkzaamheden om de snijdiepte vast te stellen. De volautomatische plaattoevoer en –afname, middels robotarmen, verhogen de efficiëntie.

Bekijk HIER de snijmachines in actie - productieproces van een gepersonaliseerd promogeschenk.  

Foto: Bas van Lierop bij G3 Zund digitale snijmachine met robotarm


Keurmerk voor Bedrijventerrein Tijvoort

Goirle, januari 2018 – Bedrijventerrein Tijvoort in Goirle, waar Maxximap gevestigd is, heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen Basis Samenwerken (KVO-B) behaald. Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar samengewerkt wordt om de veiligheid te verbeteren.

Voorzitter Vincent Vorster van Stichting ONS Tijvoort, waarin Maxximap een actieve deelnemer is: "We zijn blij dat de veiligheidssituatie nu goed onderzocht is. De uitkomsten daarvan zijn een mooie basis om afspraken te maken om overlast en criminaliteit te voorkomen en onderhoud en beheer aan te pakken. Cameratoezicht wordt bijvoorbeeld in de toekomst mogelijk.''


Maxximap steunt Stichting Sampark

Goirle, januari 2018 – Maxximap vult haar maatschappelijk verantwoord ondernemen op verschillende manieren in, regionaal en vanaf nu ook internationaal. Ze heeft structurele ondersteuning toegezegd aan Stichting Sampark. Deze stichting initieert en organiseert lokale educatieve projecten in India.

De projecten richten zich op het bestrijden van analfabetisme en armoede in de stad en op het platteland. Door middel van fundraising in Nederland genereert Stichting Sampark de benodigde gelden om de projecten in India structureel bestaansrecht te geven. Er zijn vier Samparkscholen op het platteland en een drietal beroepsopleidingen in de sloppenwijken van New Delhi. Sampark zorgt voor de scholing van zo’n 2.200 kinderen en jongvolwassenen.

Maarten v.d. Heijden, eigenaar Maxximap: ‘’Een van de redenen dat we specifiek voor Sampark hebben gekozen is dat de financiële ondersteuning direct ten bate komt van de projecten. Tijdens een persoonlijk bezoek aan India heb ik met eigen ogen kunnen zien wat de impact daarvan is. Van het geld worden bijvoorbeeld naaimachines voor opleidingen aangeschaft. Ook de salarissen van docenten worden direct vanuit Sampark betaald. We vinden het verder heel belangrijk dat de stichting met name ook meisjes ondersteunt. Zij hebben in India een andere sociaal-economische positie dan jongens. Maxximap deelt de visie van Stichting Sampark dat educatie cruciaal is voor kinderen en jongvolwassenen. Hierdoor krijgen ze de kans om een goede toekomst op te bouwen.’’

Foto links: Stichting Sampark initieert basisonderwijs op vier verschillende locaties op het platteland in India.

Foto rechts: Bij de beroepsopleiding tot modinette leren jongvolwassenen kleding maken.

   


Maxximap huldigt 4 jubilarissen

Goirle, november 2017 - Maar liefst vier jubilarissen zijn onlangs bij Maxximap in het zonnetje gezet. Drie medewerkers vieren dit jaar hun 12,5 jarig jubileum. Anita Fabrie werkt zelfs al 25 jaar met veel plezier bij Maxximap, vanaf het begin dat de productie in Goirle plaatsvond.

Maarten v.d. Heijden en Bas van Lierop (directie) benoemen de betrouwbaarheid en de accuratesse van de jubilarissen. Bas van Lierop: ‘’Op maat gemaakte presentatie-oplossingen zijn de core business van Maxximap. De consequentie hiervan is dat geen enkel product hetzelfde is. Ons machinepark is modern en geavanceerd, maar dat neemt niet weg dat onze medewerkers nog steeds de cruciale factor zijn bij het slagen van een presentatiemiddel. Onze medewerkers maken het verschil, daarom bedanken we onze jubilarissen hartelijk voor hun dagelijkse inzet en betrokkenheid.’’

Van links naar rechts: Louis Oostvogels, Anita de Kort, Diana van Dommelen en Anita Fabrie.

Vier jubilarissen


Tilburg Ten Miles 2017

Goirle, september 2017 – Op zondag 3 september zette team Maxximap haar beste beentje voor tijdens de Tilburg Ten Miles 2017. Onder de bezielende leiding van Bas van Lierop en Maarten van der Heijden liepen medewerkers en vrienden de 5 km of 10 km. De sfeer was goed, de zon scheen. Volgend jaar weer?

Tilburg Ten Miles


25 Jaar productie in eigen beheer

Goirle, 07 juni 2017 – Dit jaar vieren we het 25-jarig bestaan van de productie in eigen beheer. Ooit begon het in het Noord-Hollandse Zwaag onder de naam Plastimap; een handelsonderneming in onder andere ticketmapjes en LP-hoezen. In 1992 richtte huidig eigenaar Maarten van der Heijden de productielocatie in Noord-Brabant op. In eerste instantie was deze gevestigd in Hilvarenbeek, maar al snel werd de eigen productiehal met aangrenzend het kantoor en de showroom gebouwd in Goirle.

Sinds het begin van de jaren negentig is door digitalisering de vraag naar ‘standaard' producten zoals bedrukte ringbanden en mappen sterk afgenomen. Daarom hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige maatwerk presentatiemiddelen. Hiermee helpen we bedrijven om zichzelf en hun producten en diensten doeltreffend en onderscheidend te presenteren. 

Zo kreeg voormalig Amerikaans president Obama tijdens de Nuclear Security Summit in 2014 in Den Haag twee delfts blauwe vazen van Royal Delft aangeboden in een luxe presentatiedoos gemaakt door ons. Dat is absoluut een prestatie waar we trots op zijn! Zo is er nog meer moois dat we gemaakt hebben, neem zeker ook een kijkje in het fotoboek.

We kijken uit naar de volgende 25 jaar productie van unieke presentatiemiddelen voor onze klanten!

nss 2014

 

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050