• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
Presentatiemap met huisstijl
elastomap_grijsbord
3slagsmap
Bavaria snelhechter snelhechtmap
Elastiekmap elastomap
opbergmap
Natuurkartonnen omslag
Presentatiemap
klemmap
Luxe schrijfmap
opbergmap dossiermap
menukaart
Bedrukte offertemappen elastomap
PVC menukaart
PP omslag polypropyleen
polismap offertemap
offertemap map natuurkarton

Omslagen, mappen, offertemappen, presentatiemappen en dossiermappen met uw eigen bedrukking

Presentatiemiddelen die u niet kunt missen binnen uw onderneming zijn bedrukte omslagen, offertemappen of presentatiemappen. Maxximap maakt omslagen, offertemappen en presentatiemappen op maat en past deze geheel aan uw wensen aan. De eerste indruk is vaak de enige indruk! Zorg dat de eerste indruk meteen de goede indruk is. Met een eigen fabriek in Goirle kunnen wij u flexibel en tegen een scherp tarief leveren.Gebruik daarom bedrukte offertemappen en dossiermappen van Maxximap om uw eerste indruk achter te laten. Maxximap levert altijd hoge kwaliteit producten tegen een scherpe prijs!

Waarvoor zijn bedrukte omslagen of mappen geschikt?

Bedrukte offertemappen zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Uiteraard spreekt de inhoud voor zich, maar een eerste indruk van uw bedrijf geeft u uiteraard met de map om uw offerte heen. En met een offertemap van Maxximap zit het met de eerste indruk wel goed! Omslagen en mappen zijn er in tal van uitvoeringen, hardcovers, PVC, karton en in ieder formaat.

Omslagen of mappen met offset bedrukking

Maxximap gebruikt alleen de mooiste materialen voor uw bedrukte offertemap, presentatiemap of dossiermap. Dun, maar sterk karton met een mooie witte kern zorgt ervoor dat je met de functionaliteit én afwerking wel goed zit. Soms is het slim om naast een mooie opdruk ook te kiezen voor een veredeling van het papier. Met een laagje dun mat, glanzend of pearl laminaat worden uw offertemappen, presentatiemappen of dossiermappen nog duurzamer en krijgen uw offertemappen een luxe uitstraling.

Advies nodig over omslagen, offertemappen of presenatiemappen?

Wanneer u belt, e-mailt met, of bezoek krijgt van onze product adviseurs weet u zeker dat u bij Maxximap aan het juiste adres bent. Wij informeren u met trots over onze verschillende formaten, concurrerende prijzen, uitstekende kwaliteit en enorm scherpe levertijden deze bedrukte offertemappen. Maxximap maakt deze bedrukte omslagen of mappen in haar eigen fabriek waardoor wij u diverse formaten, mogelijkheden en oplages van uw offertemappen tegen een scherpe prijs en met een snelle levertijd kunnen aanbieden.

Heeft u meer inhoud dan in een omslag of map past?

Naast deze bedrukte offertemappen en presentatiemappen is Maxximap ook dé producent van alle soorten ringbanden en doosbanden. Een doosband is bijvoorbeeld een combinatie tussen ringband en opbergcassette.  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050