• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050

Over ons


Missie

Maxximap wil haar klanten hulp bieden in het streven om hun producten, diensten én zichzelf nog professioneler onder de aandacht te brengen bij hun doel(groepen). Onze intentie hierbij is om onze klanten succesvoller te laten zijn middels voor hen op maat gemaakte presentatiemiddelen.
 

Visie

Als marktleider op het gebied van presentatiemiddelen, staat Maxximap voor een veelzijdig en divers aanbod van presentatiemiddelen.
Creativiteit, veerkracht, betrokkenheid & zorgvuldigheid zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op een perfect eindresultaat, variërend van alle soorten ringbanden tot de meest waanzinnige stalenboeken, die met trots speciaal voor u gemaakt zijn.
 

FSC®

Maxximap wil graag haar steentje bijdragen aan het behoud van de natuur. Daarom lopen wij graag voorop in het maatschappelijk verantwoord ondernemen en dragen dit onder andere uit door het FSC® certificaat. Het FSC®-gecertificeerd papier en karton wat wij gebruiken kan getraceerd worden tot de oorsprong. Hierdoor leveren wij onze bijdrage aan een verantwoord bosbeheer. 

Maxximap is een FSC®-gecertificeerd bedrijf met FSC®-certificaatnummer SGSCH-COC-007826 en licentienummer FSC-C095370.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050