• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
Diplomamap Rapportmap Schoolmap
Diplomamap Rapportmap Schoolmap
rapportmap diplomap
rapportmap
rapport map rapportmap
PVC diplomamap
PP rapport map rapportmap
grijsbord ringband
PVC map
aluminium diploma
Informatiemap onderwijs
Diploma map diplomamap
diploma map Diplomamap karton
PVC Diploma map
PP rapport map schoolmap
PVC diplomamap
PP rapport map rapportmap
Kunststof ringband
PP rapport ringbanden
PP klapper

Schoolmappen, rapportmappen en diplomamappen met eigen logo / opdruk / bedrukking

Het rapport of diploma van uw leerling is iets om trots op te zijn. De prestatie van de leerling is per slot van rekening hét visitekaartje van uw school of instelling. Kies er net als vele andere scholen en instellingen voor om het diploma of rapport van uw leerling vol trots te presenteren. Dat kan met een school map, diploma map of rapport map van Maxximap.

WAARVOOR IS EEN SCHOOL MAP, DIPLOMA MAP OF RAPPORT MAP GESCHIKT?

Voor iedere school / onderwijs instelling kunnen wij u adviseren naar een passende school, diploma of rapport map. Voor eenmalig gebruik, uitermate duurzaam en oerdegelijk of alles er tussen in. Alles is mogelijk. Maxximap maakt mappen op maat en kan deze voorzien van uw eigen logo of huisstijl.

MATERIALEN GESCHIKT VOOR SCHOOL MAP, DIPLOMA MAP OF RAPPORT MAP

We kunnen u school, diploma of rapport map in diverse soorten materialen maken, enige voorbeelden zijn:

  • PVC: een stevig en duurzaam materiaal wat toch volledig recyclebaar is. In vele kleuren leverbaar en met transparante showtassen uitgevoerd voor levenslang bewaren van waardevolle papieren als bijvoorbeeld een rapport of diploma. De school map is te personaliseren met bijvoorbeeld uw logo in zeefdruk op gekleurd PVC of onder een laag transparante folie meegelast drukwerk.

  • Polypropyleen: Net als PVC is ook polypropyleen een enorm duurzaam materiaal. Door zijn strakke buigzame eigenschappen blijft Polypropyleen ook lang mooi. In een semy transparante uitvoering met full color zeefdruk een veel gekozen school map voor een hippe moderne uitstraling.

  • Karton omplakt met drukwerk: Een extra luxe uitstraling door een stevig karton waardoor je écht een solide map in je handen houd. Het drukwerk wordt veredelt met laminaat (een transparant plastic afwerklaagje) in bijvoorbeeld glanzend, mat of linnen structuur. Op dit materiaal kan zelfs nog een foliedruk met bijvoorbeeld mat zilverfolie of gedeeltelijk mat of glans vernis toegepast worden voor een Harvard University waardig diploma.

ADVIES OVER SCHOOL MAP, DIPLOMA MAP OF RAPPORT MAP NODIG?

Één van onze product adviseurs is u graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk van dienst. Wij informeren u met trots over onze verschillende formaten, concurrerende prijzen, uitstekende kwaliteit en enorm scherpe levertijden van onze school, diploma of rapportmappen.

ANDERE MAXXIMAP PRODUCTEN VOOR UW SCHOOL?

Op onze website proberen we u met foto's en omschrijvingen alle mogelijkheden te laten zien waaruit u kan kiezen. Naast diverse school, diploma of rapport mappen bent u bij Maxximap aan het juiste adres voor alle verschillende soorten maten en uitvoeringen stevige ringbanden voor uw lesmateriaal. Wist u overigens dat er hoogstwaarschijnlijk al diverse mappen en andere lesmaterialen van bijvoorbeeld Zwijsen of Thieme Meulenhoff bij u op school aanwezig zijn?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050