• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
Scholenactie
Leuke rapportmap
Ringband van polypropyleen
rapportmap diplomap
rapportmap
rapport map rapportmap
PVC diplomamap
PP rapport map rapportmap
grijsbord ringband
aluminium diploma
Informatiemap onderwijs
Diploma map diplomamap
diploma map Diplomamap karton
PVC Diploma map
PP rapport map schoolmap
PP rapport map rapportmap
Kunststof ringband
PP rapport ringbanden
PP klapper

DOE MEE MET DE #MAXXIMAPSCHOLENACTIE 

Bestel nu uw rapportmappen en geef kinderen in India een toekomst!

 

Schoolmappen, rapportmappen en diplomamappen met eigen logo/opdruk/ bedrukking

Het rapport of diploma van uw leerling is iets om trots op te zijn. De prestatie van de leerling is per slot van rekening hét visitekaartje van uw school of instelling. Kies er net als vele andere scholen en instellingen voor om het diploma of rapport van uw leerling vol trots te presenteren. Dat kan met een schoolmap, diplomamap of rapportmap van Maxximap.

WAARVOOR IS EEN SCHOOLMAP, DIPLOMAMAP OF RAPPORTMAP GESCHIKT?

Voor iedere school/onderwijsinstelling kunnen wij u adviseren naar een passende school-, diploma- of rapportmap. Voor eenmalig gebruik, uitermate duurzaam en oerdegelijk of alles er tussen in. Alles is mogelijk. Maxximap maakt mappen op maat en kan deze voorzien van uw eigen logo of huisstijl.

MATERIALEN GESCHIKT VOOR SCHOOLMAP, DIPLOMAMAP OF RAPPORTMAP

We kunnen uw school-, diploma- of rapportmap in diverse soorten materialen maken, enige voorbeelden zijn:

  • PVC: een stevig en duurzaam materiaal wat toch volledig recyclebaar is. In vele kleuren leverbaar en met transparante showtassen uitgevoerd voor levenslang bewaren van waardevolle papieren als bijvoorbeeld een rapport of diploma. De schoolmap is te personaliseren met bijvoorbeeld uw logo in zeefdruk op gekleurd PVC of onder een laag transparante folie meegelast drukwerk.

  • Polypropyleen PP: Net als PVC is ook polypropyleen een enorm duurzaam materiaal. Door zijn strakke buigzame eigenschappen blijft Polypropyleen ook lang mooi. In een semi-transparante uitvoering met full color zeefdruk een veel gekozen schoolmap voor een hippe moderne uitstraling.

  • Karton omplakt met drukwerk: Een extra luxe uitstraling door een stevig karton waardoor je écht een solide map in je handen houdt. Het drukwerk wordt veredeld met laminaat (een transparant plastic afwerklaagje) in bijvoorbeeld glanzend, mat of linnen structuur. Op dit materiaal kan zelfs nog een foliedruk met bijvoorbeeld mat zilverfolie of gedeeltelijk mat of glans vernis toegepast worden voor een Harvard University waardig diploma.

ADVIES OVER SCHOOLMAP, DIPLOMAMAP OF RAPPORTMAP NODIG?

Onze productadviseurs zijn u graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk van dienst. Wij informeren u met trots over onze verschillende formaten, concurrerende prijzen, uitstekende kwaliteit en scherpe levertijden van onze school-, diploma- of rapportmappen.

ANDERE MAXXIMAP PRODUCTEN VOOR UW SCHOOL?

Op onze website proberen we u met foto's en omschrijvingen alle mogelijkheden te laten zien waaruit u kan kiezen. Naast diverse school-, diploma- of rapportmappen bent u bij Maxximap aan het juiste adres voor alle verschillende soorten ringbanden voor uw lesmateriaal. Wist u overigens dat er hoogstwaarschijnlijk al diverse mappen en andere lesmaterialen van bijvoorbeeld Zwijsen of Thieme Meulenhoff bij u op school aanwezig zijn? Geproduceerd door Maxximap!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050