• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
stalenwaaier aluminium
stalenkaart
4-slagsmap FC bedrukt
STALENKAART
stalenbox
stalenkaart opbergmap
stalenboek stofstalen stalenmap
stalenboek collectie
stalenkoffers stalenboeken
stalenboek interieur
stalenkaart 4-luik
2-slags stalenkaart
3-slags stalenkaart
3-slags stalenmap
stalenkaart
stalenkaart
Stalencollectie
Luxe stalenkap met warmtepreeg
Stalenkap met waaier stalen
stalenkap voor het presenteren van stofstalen
Stalenwaaier met busschroef
Stalenkap om stoffen te presenteren
stalenkap
stalenkap
stalenkap
stalenkap behang
Stalencollectie overzichterlijk gepresenteerd
stalenbox
robuuste stalenkoffer met lederen handvat
stalenkoffer
Draagbaar stalenboek met natuurlijke uitstraling
stalenkoffer
Complete stalencollectie in een handige box
stalenkoffer
Stalenbox voor raamdecoratie
Stalenkoffer met trapsgewijs interrieur
Balacron stalenkoffer

STALENBOEKEN, STALENKOFFERS, STALENKAPPEN EN STALENKAARTEN

In één oogopslag uw collectie zichtbaar maken? Compact, stijlvol en makkelijk vervoerbaar. Dat kan met een stalenboek, stalenkoffer, stalenkaart of stalenkap van Maxximap. Een volledig maatwerk product perfect afgestemd op uw stalencollectie!  Presentatiemiddelen van Maxximap wordt volledig in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen we wel degelijk spreken van ervaren vakmannen op het gebied van stalenboeken, stalenkoffers, stalenkaarten en stalenkappen. 

Presenteer professioneel met een stalenproductie van Maxximap

Een stalenboek of stalenkoffer biedt bescherming, maakt uw collectie overzichtelijk, handzaam en draagbaar, maar sluit vooral naadloos aan op uw producten. Een maatwerk product afgestemd op uw wensen. Maxximap werkt zoals u op de foto's kunt zien voor diverse aansprekende namen uit de industrie. Wij zijn er trots op om aan het begintraject met deze klanten om tafel te mogen zitten om zo samen tot het beste product te kunnen komen. Zowel op technisch als op esthetisch vlak. Maar ook voor de inhoud en de complete stalenverwerking kunt u terecht bij ons, Maxxisample is gespecialiseerd in de complete verwerking van de diverse stalen. Zo nemen wij de complete productie volledig uit handen. 

ADVIES OVER HET PRESENTEREN VAN UW STALENCOLLECTIE NODIG?

Onze productadviseurs zijn u graag telefonisch, per e-mail of persoonlijk van dienst. Wij informeren u met veel plezier over technische mogelijkheden, materiaalkeuze, bedrukking en levertijden van uw stalenboek of stalenkoffer. We verrassen u graag met creatieve en innovatieve mogelijkheden!

MAXXIMAP EN MAXXISAMPLE: EEN UNIEKE SAMENWERKING

Bent u naast de productie van stalenboeken of stalenkappen ook op zoek naar een bedrijf die de complete inhoud en verwerking van de stalen kan verzorgen? Ook dit is mogelijk. Ons zusterbedrijf Maxxisample, met een grote productielocatie in Telc, Tjechië, kan de complete verwerking van de inhoud op zich nemen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid de materialen/stalen via Maxximap aan te leveren. Maxxisample is uitgerust met alle belangrijke verwerkingstechnieken die voor de verwerking van stalen nodig zijn. Meer informatie? www.maxxisample.com

PRIJZEN VAN STALENBOEKEN OF STALENKOFFERS?

De prijzen van stalenboeken of stalenkoffers zijn afhankelijk van o.a. oplage, materiaalkeuze en bedrukking. Wij kunnen u meestal binnen twee dagen een indicatieve prijs geven. De definitieve offerte volgt kort hierna. Wij streven er vanzelfsprekend naar om u zo snel mogelijk een passende offerte te doen. Bel ons gerust: 013-5308050.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050