• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
PP tabbladen polypropyleen
Zeefdruk Polypropyleen tabbladen PP
tabbladen karton
FC tabsets
tabbladen zwart
tabsets
PP Tabbladen tabbladenset
PP tabsets
tabbladen
Tabbladen set full colour
tabbladen set

Bedrukte tabbladen in karton of kunststof met opdruk volgens uw huisstijl

Tabbladen zijn er in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Zowel standaard als volledig naar uw wens gemaakt. Maxximap is dé producent voor alle soorten en maten tabbladen. Maxximap levert u bij het plaatsen van uw order een werktekening aan om uw tabbladen in op te kunnen maken, lekker makkelijk, zo weet u meteen dat de juiste tabvorm gebruikt wordt. Tabbladen van Maxximap worden vaak in full color offset bedrukt en geproduceerd op hoogwaardig karton of kunststof.

Stel uw eigen tabbladen samen bij Maxximap

De inhoud van uw ringband is met zorg samengesteld. Er is veel tijd en moeite gestoken in een duidelijk en overzichtelijk verhaal. De ringband wordt gemaakt door Maxximap en heeft een prachtig in uw huisstijl bedrukte buitenzijde. De inhoud scheiden in makkelijk te doorzoeken gedeelten is bevorderlijk voor het makkelijk terugzoeken van informatie. De tabbladen van Maxximap bieden de perfecte oplossing. Wanneer wij uw ringbanden en tabbladen bedrukken voorkomt u grote verschillen in kleur, zeker als u de ringbanden en tabbladen van het zelfde laminaat voorziet. Bij Maxximap stelt u eenvoudig uw eigen tabbladenset samen. U bepaalt zelf het materiaal, aantal tabs, vorm van de tabs en de bedrukking. Uiteraard kunnen wij u adviseren over materialen, bedrukking en samenstelling van uw tabbladen sets.

Tabvormen van uw tabbladen

Er zijn diverse soorten tabvormen die Maxximap standaard in het assortiment heeft zitten, hierdoor hoeft u geen stansmeskosten te betalen voor uw tabladen. Uiteraard kunt u ook uw eigen bijzondere tabvorm kiezen waardoor uw inhoud nog meer flair krijgt.

Advies nodig over tabbladen en tabvormen?

Bel, e-mail of vraag een bezoek aan van onze productadviseurs wanneer u niet helemaal zeker bent over wat voor u de mooiste of meest geschikte tabbladen zijn. Wij informeren u met trots over onze verschillende formaten, tabvormen, concurrerende prijzen, uitstekende kwaliteit en enorm scherpe levertijden van uw tabbladen. Maxximap maakt de in haar eigen fabriek waardoor wij u diverse formaten, mogelijkheden en oplages van uw tabbladen voor een scherpe prijs met een snelle levertijd kunnen aanbieden. Onze schowroom biedt u naast uitzicht op de productievloer een breed scala aan producten om te bekijken en aan te raken. Ook op deze website ziet u een greep uit de verschillende mogelijkheden.

Tabbladen in een bijpassende ringband?

Maxximap heeft naast tabbladen ook een breed scala aan alle soorten en maten ringbanden. U kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor u. Blader eens door onze website en vind naast alle omplakte ringbanden ook hele mooie bedrukte ringbanden, kunststof ringbanden en polypropyleen ringbanden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050