• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050
aluminium display ringband
bureau kalender
Bureaukalender
Bureau standaard
PVC map
Klein kartonnen flipovertje
Flipover met een leder look
Presenatie flipover in handzaam formaat
Aluminium tafel flipover
Duurzaam PVC flipover
A4 tafel flipover
A5 tabel flipovertje
Bedrukte flipover voor een geslaagde presentatie
A6 tafel flipover voor recepten
Presentatiemap met smartphone houder
folder display
folder display folderdisplay
displaystandaard
display winkeldisplay
Kartonnen display
Schapkaarten
Display standaard
Display toonbankdisplay
schapkaart
Luxe schrijfmap

Tafelflipovers en Premiums / Point of Sale - POS

Ondanks dat we in het digitale tijdperk leven biedt een flipover of tafel flipover de mogelijkheid om op een vriendelijke en creatieve manier uw presentatie aan te bieden. Een flipover of tafelflipover is makkelijk in gebruik. Gesloten is de (tafel) flipover makkelijk op te bergen in uw tas en eenmaal op bestemming is deze snel en makkelijk neer te zetten. Te maken uit diverse materialen waaronder beplakt grijskarton of uit kunststof gelast materiaal.
 

Waarvoor kan een (tafel) flipover gebruikt worden?

Een tafel flipover is een ideaal presentatiemiddel. Een snelle manier om iets toe te lichten of uit te leggen aan de hand van een aantal beelden. Maar een flipover kan ook dienen als receptenhouder, die wekelijks aangevuld kan worden met weer een aantal nieuwe recepten. Flipovers zijn uitvoerbaar in ieder gewenst formaat, A3, A4, A5 of een custom maatvoering, geen probleem voor Maxximap!

Materialen geschikt voor een flipover of tafelflipover

Flipovers zijn onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Het materiaal is afhankelijk van het doel en de doelgroep. Door gebruik te maken van een sluiting, bijvoorbeeld drukknopen, een elastiek of klittenband- of magneetsluiting blijft de inhoud netjes en krijgt de flipover een luxe uitstraling. Te bedrukken in offset, zeefdruk, foliedruk en te voorzien van een eigen ontwerp. Dat zorgt voor een goede binnenkomer bij uw klant.

Premiums of promotieproducten

Nieuw logo, nieuwe bedrijfsnaam of een nieuw product te lanceren? Een ideaal moment om dit met een handig hulpmiddel te promoten. Maxximap produceert premiums, relatiegeschenken en promotieproducten in alle soorten en maten. Spellen met een eigen logo, kalenders of bureaustandaards of een ander idee? Maxximap gaat graag met u rond de tafel om tot een geslaagd promotieproduct te komen!

Waarvoor kan een premium of promotieproduct gebruikt worden?

Een premium, promotieproduct of relatiegeschenk is een ideaal presentatiemiddel. Deze kan zo eenvoudig of ingewikkeld mogelijk gemaakt worden als u het wenst. Zo stuurt Maxximap jaarlijks een leuke nieuwe kalenderstandaard naar haar relaties. Door dit jaarlijks te herhalen weten onze klanten inmiddels dat er in december weer een leuke attentie op de mat valt en krijgen we veel leuke reacties. Ook voor u valt een promotieproduct samen te stellen dat zorgt voor een binnenkomer bij uw klanten. Informeer vrijblijvend bij een van onze adviseurs.

Materialen geschikt voor een premium of promotieproduct?

Vaak worden premiums, promotieproducten of relatiegeschenken gemaakt van bijvoorbeeld karton, beplakt of omplakt met gelamineerd drukwerk. Wilt u het exclusiever? Denk dan aan een linnen-look of een oplossing uitgevoerd in aluminium.

POS materialen van Maxximap

Opvallen op de winkelvloer? Maak dan gebruik van POS (Point of Sale)  materialen zoals displays, topkaarten en toonbankdozen. Maxximap is dé specialist in het produceren van presentatiemiddelen en kan u als geen ander informeren over het inzetten van POS materiaal. Opvallende (luxe) displays, op maat gemaakt in onze eigen productie in Goirle.

Waarvoor zijn displays en ander POS materiaal geschikt?

Displays en topkaarten zijn uitermate geschikt om op te vallen, de aandacht te vragen, een gevoel over te brengen met het uiteindelijke doel een consument over de streep te trekken en een bepaald product aan te schaffen. Het promoten van een tijdelijke kortingsactie kan net het goede zetje zijn om een klant over te halen tot actie. POS materiaal kan zo gemaakt worden, dat het op de gewenste plek in de winkel zichtbaar is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een toonbankdisplay, een schapkaart of topkaart of een plafondhanger. Maxximap ontwikkelt samen met haar klanten een opvallend product!

Het bedrukken van displays of topkaarten

Over het algemeen worden grote POS materialen zoals displays en topkaarten vervaardigd uit golfkarton, gecacheerd met drukwerk. Maar denk bij POS materiaal ook aan de OLA ijskaarten, die bij vele snackbars aan de balie of het raam hangen. Gelast PVC maatwerk is ook geen probleem voor Maxximap. Wil je een display of showkaart ook door ons afgevuld en op de plaats van bestemming hebben? Indien gewenst regelen wij voor u het traject van A tot Z. POS materialen zoals displays en topkaarten zijn perfect te bedrukken middels offset druk. U kunt ervoor kiezen zelf het design aan te leveren. Lukt dit niet, dan kan Maxximap ook het design voor u verzorgen. Op zoek naar een extra creatieve oplossing voor uw display? Maxximap denkt graag met u mee en kan als geen ander praktische vraagstukken omzetten in creatieve oplossingen, ook voor uw POS materialen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050