• Home
  • Zoeken
  • Maxximap English website
+31 13 53 08 050

Klanten over Maxximap

 

Nieuwe collectie voor Home Made By

DE VRAAG

In opdracht van Home Made By (en met trots) heeft Maxximap de presentatie van vrijwel de gehele nieuwe collectie technisch vormgegeven en geproduceerd. Home Made By is een collectiemerk en een jonge telg in de interieurbranche.

DE UITVOERING

Het project omhelsde het volledige fulfilment traject, van de ontwikkeling van de presentatiemiddelen, tot de bevoorrading van het groeiende netwerk van Home Made By-winkels (circa 80).

Op de productielocatie van Maxximap in Goirle werden de gordijn-, behang-,  jaloezie-, verf- en tapijtstalen geplakt op moodboards. De aangeleverde behangrollen werden op maat gesneden en tweezijdig vervaardigd. Stijlvolle behangkaarten in 129 soorten waren het resultaat.

Ook de stalen van raamdeco-producten zoals dupli en plissé werden verwerkt op kaarten. Op die manier kunnen de aangesloten winkels op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier de collectie aan de klanten tonen, met uitneembare stalen. Tevens zijn er gordijnkappen in de kleuren goud, wit en zwart geproduceerd zodat de gordijncollectie op een onderscheidende manier vormgegeven wordt.

Robuuste MDF boxen met deksels, die naadloos aansluiten op de huisstijl van Home Made By, maken de collecties overzichtelijk, handzaam en draagbaar.

ERVARING VAN DE KLANT

Yoka Stada, Design Manager: ‘’We begonnen met Maxximap aan een zeer ambitieus project om 80 winkels te voorzien van nieuwe presentatiemiddelen. Door het directe contact, het samen zoeken naar oplossingen en de inzet van Maxximap, werd het een succesvol traject. Boven alles staat de ervaring dat Maxximap op cruciale momenten ons nooit liet vallen! We slaan met dit bedrijf vol vertrouwen de weg in van nieuwe producten en het fijnslijpen van onze eerste editie.’’

                 

 


Succesvolle lancering collectie Tibelly® zonweringdoek

DE VRAAG

Hylas is gespecialiseerd in het confectioneren van textieldoek voor de zonweringbranche en levert zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door bedrijfsmatige veranderingen had Hylas voor het eerst in haar bestaan zelf de volledige verantwoordelijkheid voor de productie van de stalencollectie van het huismerk Tibelly®.

DE UITVOERING

Maxximap produceerde voor Hylas grote en kleinere stalenboeken. Hierbij kwamen nog eens hangsets met acryldoek in 76 kleuren en hangsets met screendoek in 48 kleuren. Dat leverde een totaal op van duizenden hangsets en stalenboeken.

De grote stalenboeken zijn gemaakt uit extra dik grijsboard omplakt met drukwerk. Het ontwerp van het drukwerk leverde Hylas aan, het drukwerk zelf verzorgde Maxximap. Waar voor de hangsets Hylas zelf het gesneden doek aanleverde, nam Maxximap het snijden van het doek voor de stalenboeken op zich. De rollen met doek werden aangeleverd bij Maxxisample in Tsjechië, het zusterbedrijf van Maxximap gespecialiseerd in de verwerking van grote hoeveelheden stofstalen. Maxximap adviseerde ook over een goede distributie van de sets naar de dealers en nam zelfs een deel daarvan voor haar rekening.

ERVARING VAN DE KLANT

Iedereen die wel eens betrokken is geweest bij het samenstellen van een stalenproductie weet dat dat een opdracht is waarbij veel precisie komt kijken en dat een kleine fout grote gevolgen kan hebben. ‘’Daarom wilde ik absoluut op zoek naar een betrouwbare partner”, aldus Pieter Willemsen, directeur van Hylas. “Onze keuze viel op Maxximap vanwege het fijne contact dat we hadden en het goede advies dat we kregen. De personen waar we contact mee hadden waren heel betrokken, dat gaf vertrouwen”, aldus Willemsen. Hij kan niet anders zeggen dan dat Maxximap hem volledig heeft ontzorgd bij de totstandkoming van de stalencollectie voor Tibelly: “Maxximap had ons niet beter kunnen helpen dan dat ze gedaan hebben”.

161410 stalenboek 2   

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Inschrijven
Einsteinstraat 5, 5051 DR Goirle
Postbus 345, 5050 AH Goirle
info@maxximap.nl
Tel. +31 13 53 08 050